ZAG

De Environics® Series 7000 Zero Air Generator is een zuivere lucht generator dat continu kan leveren tot 20 standaard liter per minuut (SLPM), 30 pounds per square inch (PSI) van droge lucht en vrij van verontreinigingen. De Environics ZAG zal een hoge zuiverheid produceren uit uw droge perslucht bron. De installatie is net zo simpel als het inpluggen van een standaard compressed air line en stopcontact.

De lucht is geschikt als: nul referentie kalibratiegassen, ultra-zuivere verbrandingslucht voor de vlamionisatiedetector en service lucht met pneumatisch bediende kleppen. Het systeem is in staat om lucht te leveren dat vrij is van stofdeeltjes, zwaveldioxide (SO2), waterstofsulfide (H2S), stikstofoxiden (NO), stikstofdioxide (NO2), Ozon (O3), koolmonoxide (CO) en koolwaterstoffen (HC ).

De State-of-the-art PSA moleculaire zeef verwijdert water en levert lucht met een dauwpunt van minder dan -30 °C. Een verstelbare afvoer interval voorkomt de potentie van de opbouw van overtollig water. De 7000 serie is leverbaar met een dauwpunt transmitter.

De Zero Air Generator bevat nu een-kleur veranderende vocht indicator (zichtbaar op het frontpaneel). Als waterdamp aanwezig is zal de indicator veranderen van wit naar blauw. Wanneer de waterdamp wordt verwijderd zal de indicator terug veranderen naar zijn witte kleur.
Ankersmid Process          info@mc-products.com,  (31)-0548-59 59 69