Viscoscope-Transmitter VS-B450

De ViscoScope VS-B450 kan aangesloten worden op elke ViscoScope sensor.

De ViscoScope VS-B550 is een nieuwe ontwikkeling en maakt gebruik van de nieuwste technologie die beschikbaar is. Het is een ontwikkeling die is ontworpen op een zodanige wijze dat toekomstige ontwikkelingen eenvoudig kunnen worden geïntegreerd. Vooral in combinatie met onze ViscoScope VL-300S kunnen er unieke eisen worden verwerkt.

Veiligheidsvoorzieningen die deel uitmaken van het geïntegreerde systeem maken toepassingen mogelijk die voorheen niet in behandeling genomen konden worden. De geïntegreerde veiligheidsfuncties maken het ook mogelijk om alle reeksen en de temperatuur klassen met een basis sensor te dekken.

De ViscoScope VS-B450 electronic is geconfigureerd als een "blind" eenheid. Een enkele LED geeft onmiddellijk feedback aan de gebruiker door middel van een melding. Interne alarmen, sensor bediening en algemene functionaliteit van de ViscoScope VS-B450 electronic zijn hierdoor zichtbaar.

Het gebruik van  surface mount componenten zorgt voor een compact design. Het standaardformaat kan worden toegepast bij vele behuizingen. De afmetingen zijn 3HE x 21TE en ongeveer 180 mm diep.

De ViscoScope VS-B450 elektronica is compatibel met de ViscoScope VA-300. Het is geconfigureerd als een 19 "rack design en is verkrijgbaar in verschillende configuraties.

Ankersmid Process          info@mc-products.com,  (31)-0548-59 59 69