Viscoscope-Transmitter VS-4450

De ViscoScope elektronische VS 4450 is een nieuwe ontwikkeling die de nieuwste geïntegreerde beschikbare technologie gebruikt. Het is een prospectieve ontwikkeling die is ontworpen op een zodanige wijze dat de toekomstige eisen gemakkelijk kunnen worden toegevoegd en geïntegreerd.

Veiligheidsvoorzieningen die deel uitmaken van het geïntegreerde systeem maken toepassingen mogelijk die voorheen niet mogelijk waren. De geïntegreerde veiligheidsfuncties maken het ook mogelijk om alle reeksen en de temperatuur klassen met een basis sensor te dekken.

De ViscoScope VS 4450 is voorzien van een elektronisch alfanumerieke display. Meerdere parameters kunnen continu worden weergegeven en geven parameters zoals viscositeit, procestemperatuur en de sensor functionaliteit weer. Andere parameters kunnen aan de andere lijnen of met een druk op de knop worden weergegeven. Verder bieden onmiddellijke feedback voor twee door de gebruiker configureerbare alarmen, sensor bediening en de al gehele functionaliteit van de elektra.

Een PDA (Palm of Pocket PC) of personal computer kan worden verbonden met de seriële interface aan de voorzijde met de software VisConfig . Onze software is optioneel verkrijgbaar voor het verzamelen van gegevens doeleinden via een PC-compatibele computer.

De ViscoScope VS- 4550 -elektronica is compatibel met de ViscoScope sensor VA - 300-serie. Het is geconfigureerd als een 19 "rack design en is verkrijgbaar in verschillende configuraties.


Ankersmid Process          info@mc-products.com,  (31)-0548-59 59 69