Multicomponenten UV Gasanalyser

Procal 5000 is een UV analyzer ontworpen voor in situ analyse van de emissie gas 

De Procal 5000 analyseert met behulp van absorptie spectroscopie het volledige UV spectrum en berekent de gas emissie concentraties.

Een systeem omvat een integrale kalibratiefunctie en een regeleenheid . Extra opties omvatten een krachtige in situ heater en een stand-alone Analysis Software pakket. De Procal 5000 maakt gebruik van het reflecterende principe om direct in het proces te kunnen meten. Deze technologie zorgt ervoor dat de conditionering verdwijnt. De onderhoudskosten kunnen zo gereduceerd worden.

Procal 5000 maakt gebruik van een UV-bron met verlengde levensduur. Bovendien wordt de signaalgevoeligheid verzekerd door een 1024 bit ontvanger. Onderhoud wordt verder beperkt door een geïntegreerde kalibratie mogelijkheid.

Zes instrumenten kunnen gecontroleerd en automatisch gekalibreerd worden vanaf de Procal 1000,  de Procal 1000 is ontworpen om de Procal 5000 analyzer aan te vullen. Samen met informatie over de conditie van het gas sample, diagnostische gegevens en trends toont. De Analyzer Control Unit gasconcentraties op zijn display. De informatie kan ook aan externe componenten en op verschillende interfaces worden doorgestuurd. 

Geïntegreerde Auto Controle Unit
De Auto Controle Unit voldoet aan de eisen van de VS EPA CFR deel 60 en 75. Een nul-check, overspanning controle en eventuele gewenste aanpassing kunt u zelf starten. Naast verwarmingsopties bestuurt de Procal Analyser 5000 ook de temperatuur van de optionele heater.

Continuous Emissions Monitoring
De Procal 5000 is een echt controleerbaar CEM systeem dat is ontworpen om aan de eisen van zowel klanten als milieu-instanties over de hele wereld te voldoen.

Kenmerk Voordeel
Multi-component gas analyse Elke Procal 5000 kan 6 componenten meten
Direct in situ metingen Geen hoge kosten voor onderhoud, sample handeling systeem, Geen wijzigingen van het sample
Nat of droog (optie) De Unit kan zowel nat als droog rapporteren
Automatische signaal vertificatie Geen tussenkomst van een operator tijdens tijdens gebruik
Oxygen or CO2 measurement normalisation (option from signal provided by exterior detector) Meetrapport gecorrigeerd naar genormaliseerde O2 of CO2 referentieomstandigheden
Flange-mounted analyser Lagere instalatie kosten
Low maintenance Lagere kosten van bezit
Ankersmid Process          info@mc-products.com,  (31)-0548-59 59 69