Medical Gas Analysers

 Medical Oxygen: MedOx™Afbeelding op volledig scherm bekijken
Speciaal ontworpen voor medische zuurstof dat word gebruikt door gasleveranciers, ziekenhuizen en de luchtvaartindustrie. De Medox zorgt voor een continue, zeer lineaire, online vochtbepaling met ingebouwde vocht compensatie om de agillity van de analyzer te behouden, zelfs wanneer ze voor een langere periode worden bewaard.

De AccuPoint 2 Afbeelding op volledig scherm bekijken
De AccuPoint 2 is een microprocessor gestuurde vocht transmitter met een ingebouwde dual-stage drukregelaar en een werkdruk range van 50-3000 psig. Het is bij uitstek geschikt voor de meeste industriële, natuurlijke en procesgasstromen.

De AccuPoint LP2 
Afbeelding op volledig scherm bekijken
De AccuPoint LP2 is een microprocessor gebaseerde lage druk (5-100 psig) vocht zender. Of het nu het controleren van vocht in bulk gas trailers voorafgaand aan het vullen of het meten van een monster stroom nadat het proces drukverlaging, de AccuPoint LP2 levert betrouwbare vochtmeting.

AquaVolt ™Afbeelding op volledig scherm bekijken
De AquaVolt zorgt voor een nauwkeurige, online vocht monitoring van industriële gassen in de productie en in verschillende stadia van de product zuivering. Het is ook zeer geschikt voor traileren  cilindervulling monitoring, evenals voor beschermgas gebruikt bij het lassen.

AquaVolt + Afbeelding op volledig scherm bekijken
Met een bereik van 35 ppb-20 ppm, kan de AquaVolt + ook worden gebruikt om vocht in de productie te controleren en het vullen van medische gassen.

M-i ™Afbeelding op volledig scherm bekijken
De M-i is 's werelds kleinste en goedkoopste vocht monitor. Ontworpen voor online applicaties, de M-i meet van 0,5 ppm tot 1000 ppm 
Waterboy 2 & LP2 ™
Afbeelding op volledig scherm bekijken
De Waterboy 2 biedt een kosteneffectieve oplossing voor een betrouwbare, draagbare vocht analyse. Het modulaire ontwerp en de stevige constructie is ideaal voor veldomstandigheden. Het is uitgerust met een interne oplaadbare batterij, naast een 120 Vac transformator of een 100-240 Vac universele transformator. De Waterboy LP2 is beschikbaar voor sample gas pressure onder 100 psig.

Ankersmid Process          info@mc-products.com,  (31)-0548-59 59 69