LaserTrace System

De LaserTrace productlijn bestaat uit onze meest krachtige gas analyzers, geschikt voor het meten van vier moleculen op maximaal vier afzonderlijke gasleidingen. Dit innovatieve product maakt gebruik van glasvezelkabels om onze elektronische modules  van stroom te voorzien.. Modules kunnen in een 19 " rack worden geïnstalleerd of los van elkaar. Met de mogelijkheid om een breed concentratiegebied te doorkruisen.

LaserTrace analyzers bieden de ultieme oplossing voor detectie van vocht ( H2O ) en zuurstof ( O2 ) maar ook andere moleculen, zoals methaan ( CH4 ), ammoniak ( NH3 ), acetyleen ( C2H2 ), formaldehyde ( CH2O ) , waterstofcyanide ( HCN ) , distikstofoxide ( N2O ) en vele anderen

Categorie

LaserTrace 3 H2O, O2 & CH4

LaserTrace 3 H2O, O2 & CH4

De bekroonde LaserTrace 3 Biedt de gebruiker een ongekende LDL samen met de snelste respons in de industrie. 

LaserTrace 3x

LaserTrace 3x

De LaserTrace 3x biedt ppb H2O detectielimieten bij zeer lage druk (<50 Torr) 

LaserTrace LP C2H2

LaserTrace LP C2H2

De LaserTrace + LP C2H2 acetyleen analyzer heeft een breed dynamisch bereik van PPB tot PPM 

LaserTrace LP HCN

LaserTrace LP HCN

De LaserTrace+ LP HCN waterstofcyanide analyzer heeft een bereik van PPB tot PPM met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, reactiesnelheid en bedieningsgemak. 

LaserTrace LP N2O

LaserTrace LP N2O

De LaserTrace + LP N2O lachgas analyzer heeft een breed bereik van PPB tot PPM met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, reactiesnelheid en bedieningsgemak. 

LaserTrace 2.5 LP H2O

LaserTrace 2.5 LP H2O

De LaserTrace 2.5 LP vocht analyzer heeft een breed bereik van PPT tot PPM met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, reactiesnelheid en bedieningsgemak. 

LaserTrace 2.5 LP CH2O

LaserTrace 2.5 LP CH2O

De LaserTrace 2.5 LP CH2O formaldehyde analyzer heeft een breed dynamisch bereik van PPB tot PPM  

LaserTrace 2.5 H2O & O2

LaserTrace 2.5 H2O & O2

De LaserTrace 2.5 H2O vocht analyzer heeft een breed bereik van PPT tot PPM met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, reactiesnelheid en bedieningsgemak.
 

LaserTrace RP H2O

LaserTrace RP H2O

De LaserTrace+ RP vocht analyzer heeft een breed bereik van PPT tot PPM met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, reactiesnelheid en bedieningsgemak. 

Ankersmid Process          info@mc-products.com,  (31)-0548-59 59 69