Krüss Optronic

Opgericht in 1796, A.KRÜSS Optronic produceert hoge precisie optische meetinstrumenten voor meer dan 200 jaar.

In een landelijke wedstrijd gehouden in 2005 won het bedrijf een award als een van Duitsland's "Top 100" innovatieve middelgrote bedrijven. Als onderdeel van ons erfgoed beschouwen we dit niet alleen als een maatschappelijke plicht om leerlingen op te leiden in zowel de technische en commerciële sectoren, maar ook een essentiële factor in onze langlopend innovatieproces.

laboratoriumapparatuur

polarimeters
Met polarimeters vervaardigd door A.KRÜSS Optronic u snel de specifieke componenten analyseren. In bepaalde toepassingsgebieden kunnen polarimeters andere meer gecompliceerde meetmethoden zoals HPLC vervangen.

refractometers
Refractometers zijn ideaal voor de snelle, eenvoudige en nauwkeurige analyse van de vaste inhoud van een vloeistof. Binnen enkele seconden enkele druppels van een monster is voldoende om de opgeloste vaste inhoud bepalen.

Toepassingsgebieden: The food-, suiker-, dranken-, chemische-, textiel-, papier-, metaal-verwerkings- en petrochemische industrie.

dichtheid meter
Digitale dichtheidsmeter meet dichtheid, soortelijk gewicht en concentratie van vloeibare oplossingen in het bereik van ,00000-1,99999 g / cm3. Door microtechnological opstelling meet de temperatuursensor nabij het monster en meet het dus de monstertemperatuur direct.

KRÜSS LabGuide: De eenvoudige software voor uw lab

Ankersmid Process          info@mc-products.com,  (31)-0548-59 59 69