Gas panels and pressure regulators

Applicatie
Gas analyse apparatuur moet regelmatig gekalibreerd worden. Meestal met behulp van nul-en span-gas uit gecertificeerde gascilinders. Deze gasflessen bevatten hoge zuiverheid nul-gas (bijvoorbeeld stikstof, of synthetische lucht) of goed gedefinieerde mengsels voor gas span kalibratie.
Voor een veilige drukverlaging (de meeste gasflessen hebben een druk van 150 of 200 bar) en om verontreiniging te voorkomen bieden wij gas-panelen - en point-of-drukregelaars aan.

Beschrijving
Waar mogelijk is het raadzaam de kalibratiegassen buiten de analysator kast of te installeren of onder een onderdak. Ankersmid biedt primaire druk verlagende panelen, hetgeen resulteert in een eenvoudige installatie en de gebruikt. Gas-panel  APAN1 omvat een roestvrij stalen montageplaat, de eerste fase drukregelaar met in-en uitlaat manometers, gas outlet diafragma afsluiter, overdrukbeveiliging en een 1 meter flexibele lediing, instelbare druk met de juiste kraan-aansluiting (DIN 477). Binnen het analyzer kabinet een fijn instelbare point-of-gebruik regelaar zorgt voor nauwkeurige gas dosering. De regelaar verzekert directe controle van het kalibratiegas zonder de noodzaak van het controleren van de cilinder instellingen. De Ankersmid Pressure Regulator (JKP) maakt gebruik van een balg type membraan, die gevoelig uitlaatdruk instelling (0-1 bar) met een laag koppel meerdere beurt stelknop toestaat.
Met deze combinatie van de eerste fase (buiten) en de tweede fase (binnen) regelaars verzekert wij een zeer stabiel gasdruk, zelfs bij een lage druk cilinder. (Enkel traps reduceers geven een stijgende druk wanneer de inlaatdruk afneemt. Dit kan uw analyser beschadigen.

• Corrosie bestendig
• Eenvoudige installatie en eenvoudig in het gebruik
• Voorkomt vervuiling
• Veilig
• Nauwkeurige gas dosering
• DIN477 verbinding
Ankersmid Process          info@mc-products.com,  (31)-0548-59 59 69