Fuji Electric Systems

Fuji Electric France levert een hele reeks van analysers voor de optimalisatie van de verbranding van generatoren. Fuji Electric levert gasanalysatoren voor continue en uiterst betrouwbare metingen van CO, CO2, NOx, SO2, O2, HCl, NH3, CH4 en H2O.

Fuji Electric France levert ook CEM systemen, volledig QAL1gecertificeerd, voor de continue meting van: NOx, SO2, CO en O2. Fuji Electric France levert ook de software die speciaal ontwikkeld is om aan de officiële normeringen te voldoen. 

Systemen voor continue emissiemonitoring: CEM

Wij leveren ook de CEM systemen voor de voortdurende controle van de uitstoot van koolmonoxide en kooldioxide (CO en CO2), zwaveldioxide (SO2), stikstofoxiden (NOx) in rook als gevolg van een verbranding van aardgas, stookolie, steenkool of industrieel of stedelijk afval. Ze bestaan ​​uit een of twee NDIR analysers, één analyzer voor zuurstof de gas conditonering van het monster gas. Ze zijn ontworpen en continu verbeterd door Fuji Electric Frankrijk om te voldoen aan de nieuwste Europese en lokale milieuvoorschriften.

De systemen van Fuji Electric Frankrijk zijn volledig gekwalificeerd QAL1 door de TÜV volgens de normen EN 14181, EN ISO 14956 en EN 15267.

Ankersmid Process          info@mc-products.com,  (31)-0548-59 59 69