Environics 9100 serie

De Series 9100 voert automatisch nul, precisie, spanwijdte en multi-point kalibraties uit met behulp van NO, NO2, SO2, CO, O3, koolwaterstoffen en andere gassen die van belang zijn. De Series 9100 overtreft alle eisen van de Amerikaanse Environmental Protection Agency.

De serie 9100 bestaat uit een chassis dat 3 thermische massa flow controllers ondersteunt en heeft daarnaast een ozon-module, een mengzone, een reactiekamer voor gasfase titratie en besturingselektronica.

Commando's worden ingevoerd vanaf het frontpaneel en weergegeven op een LCD scherm. Het instrument kan ook worden bediend met behulp van contact sluitingen en een RS-232 seriële data-interface.

De massa flow controllers zijn afgestemd op een NIST (National Institute of Standards and Technology) traceerbare primaire stroom standaard. De kalibratiegegevens bestaan uit een vergelijking van gewenste en werkelijke stroming over het volledige dynamische bereik van het instrument.

De Series 9100 ozongenerator is in de fabriek gekalibreerd met behulp van een NIST traceerbare ozon standaard. Deze op basis van ozon, temperatuur gecontroleerde, ultraviolete generator is voorzien van een foto-optisch feedback circuit om de lamp aging effecten te compenseren.

De Series 9100 zijn beschikbaar in een standaard 19” Rack montage of een “bench top” configuratie.
Ankersmid Process          info@mc-products.com,  (31)-0548-59 59 69