Environics 6103 Serie

De Series 6103 voert automatisch nul, precisie, spanwijdte en multi-point kalibraties uit met behulp van NO, NO2, SO2, CO, 03, koolwaterstoffen en andere gassen die van belang zijn. De 6103 voldoet aan of overtreft alle eisen van het Amerikaanse Environmental Protection Agency.

De serie 6103 bestaat uit een chassis dat tot 3 thermische massa flow controllers ondersteunt, een ozon module fotometer, glas output manifold, mengkamer, reactiekamer voor gasfase titratie en besturingselektronica.

Commando's worden ingevoerd vanaf het frontpaneel en weergegeven op een LCD scherm. Het instrument kan ook op afstand worden bediend met behulp van contact sluitingen en de RS-232 seriële data-interface, beide zijn standaard in de Serie 6103. LEADS compatibiliteit maakt naadloze integratie van Environics kalibratoren in uw bestaande collectie systeem mogelijk. LEADS is een commercieel systeem voor het verzamelen, integreren en verwerken van meteorologische, lucht en waterkwaliteit data.

De 6103 wordt standaard geleverd met twee massastroomregelaars, maar een derde kan worden toegevoegd. De massa flow controllers zijn afgestemd op een NIST (National Institute of Standards and Technology) traceerbaar primaire standaard. De kalibratiegegevens bestaan uit een vergelijking van gewenste en werkelijke stroming over het volledige dynamische bereik van het instrument met lineaire interpolatie tussen de punten.

De op basis van ozon interne ultraviolette (UV) generator is de temperatuur gecontroleerd en voorzien van een precisie foto-optische feedback om te compenseren voor de lamp aging effecten. De ozongenerator is in de fabriek gekalibreerd met behulp van een NIST traceerbare fotometer standaard.
Ankersmid Process          info@mc-products.com,  (31)-0548-59 59 69