Environics 2020 Serie

De Environics® Series 2020 Gas Delution system genereert automatisch precieze normen voor gassen voor een snelle multi-point en multi-scale kalibratie. Dit systeem onderscheidt zich van de concurrentie in zijn vermogen om oneindig gevarieerd concentraties binnen het bereik van het instrument te genereren, het beschermen van uw investering en geven u de nodige flexibiliteit.

De Series 2020 verdunt hoge concentratie van Protocol-1 of gecertificeerd gasflessen om een in een  bereik van concentraties met hoge percentages aan lage delen per miljoen. Het instrument voldoet aan of overtreft de prestatie-eisen van de nieuwe Verenigde Staten EPA 40 CFR Part 51 Method 205 Appendix M.

De instrument mass flow controllers zijn in de fabriek gekalibreerd met behulp van een computer gestuurde primaire stroom standaard wat herleidbaar is naar het National Institute van de Verenigde Staten of Standards and Technology (NIST). De kalibratiegegevens bestaan uit een elf-point vergelijking versus feitelijke stroom met lineaire interpolatie tussen de punten.
Ankersmid Process          info@mc-products.com,  (31)-0548-59 59 69