Environics 2010 Serie

De Environics® Series 2010 Automotive Gas Divider is een geavanceerde microprocessor gestuurd instrument voor de dynamische kalibratie van auto-of mobiele analyzers. Dit systeem onderscheidt zich van de concurrentie in zijn vermogen om oneindig gevarieerde concentraties binnen het bereik van het instrument te genereren, het beschermen van uw investering en geven u de nodige flexibiliteit.

De Series 2010 voert automatisch standaard tien-stap verdunningen van alle kalibratiegassen uit. Dit is in overeenstemming met de Amerikaanse Environmental Protection Agency protocollen. De 2010 kan ook worden gebruikt om kalibratie standaarden bij gespecificeerde concentratie (%, ppm of ppb) te genereren.

Dit systeem onderscheidt zich van de concurrentie in zijn vermogen om oneindig gevarieerd concentraties binnen het bereik van het instrument te genereren, het beschermen van uw investering en geven u de nodige flexibiliteit.

De mixen hebben een hoge herhaalbaarheid en in tegenstelling tot andere verdelers biedt het Environics systeem een nauwkeurigheid tot op +/- 1% van de gewenste waarde.
Ankersmid Process          info@mc-products.com,  (31)-0548-59 59 69