Emerson Electric

DE NIEUWSTE DOORBRAAK voor de verbranding rookgasanalyse
De Oxymitter In Situ Oxygen zender was 's werelds eerste in situ, zirkoniumoxide-based zuurstofanalyser voor rookgas meting. Deze zuurstof metingen kunnen worden gebruikt in een systeem of een boiler om voor de brander brandstof / luchtverhoudingen voor maximale efficiëntie te regelen.  Ideaal voor:

  • boilers
  • ovens
  • procesovens
  • opwarmen ovens

Emerson Process Management is de leider in zuurstof rookgasanalyser technologie. Onze in situ, zirkoniumoxide zuurstof analysers is al lange tijd gevestigd als industriestandaard. We hebben onze expertise met de nieuwste Rosemount transmitter technologie in combinatie om een ​​echt revolutionair pakket van de Oxymitter gecreërd.

De Oxymitter integreert een zuurstof sonde en de elektronica module in één compact pakket. De sonde meet direct in een rookgaskanaal om zuurstof in verbrandingsprocessen te meten. Geen sampling systeem nodig. Een NEMA 4X, IP 66 Rosemount transmitter behuizing mounts zit aan de sonde en bevat de elektronica, ter vervanging van de gemeenschappelijke stand-alone veld elektronica. Dit geïntegreerde ontwerp minimaliseert de kosten voor de installatie: de  afzonderlijke sonde kabel, leiding en elektronica. De Oxymitter elektronica vereist ook 95% minder energie. Dus, de onderdelen zullen langer meegaan. De HART-protocol voorziet in een link in Emerson Process Directies PlantWeb-veld gebaseerde architectuur. Instrument technici kunnen communiceren met de Oxymitter vanuit de controlekamer of een locatie via de signaal draden. Dienst diagnostiek en kalibraties kunnen op afstand worden uitgevoerd met een HART-hand-held communicator of een personal computer voorzien van AMS.
De Oxymitter kan volledig in het veld worden gerepareerd. Het ontwerp van de sondes biedt gemakkelijke toegang tot de interne sonde componenten zodat technici het toestel eenvoudig kunnen bedienen. De cel en verwarming / thermokoppel zijn volledig fieldreplaceable. De Oxymitter bevat geen potentiometer aanpassingen of jumpers. De Oxymitter In Situ Oxygen zender werkt bij proces temperaturen tot 1300F (700C) en biedt een snelle respons met een hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Beschikbare lengtes van 18 inch tot 18 voet. Optionele accessoires voor de Oxymitter zijn onder andere:

  • automatische kalibratie gas sequencer
  • remote, loop-powered Vacuum Fluorescent displayof zuurstof lezen
  • hoge temperatuur accessoires voor temperaturen tot 1832F (1000C)
  • vlamdover
  • beschermend schild
Ankersmid Process          info@mc-products.com,  (31)-0548-59 59 69