Applied Analytics Tail Gas Probe V3

Sinds 2014 hebben we een grote update van het sonde ontwerp getest voor onze TLG-837 Tail Gas Analyzer. De meest vertrouwde H2S / SO2 monitor in de zwavel herstel industrie. We zijn verheugd om de officiële lancering van ontwasemingsinrichting Probe v3 aan te kondigen!

De nieuwe isolatie klep

Bij eerdere probe versies kon de gebruiker de sonde terugtrekken van de procesbuis voor onderhoud. In DEMISTER Probe v3, introduceren we een afsluiter die direct in de sonde intern het proces kan dichten op de monster ingang. 

Onze case studies overtroffen onze eigen verwachtingen: ingenieurs melden dat de onderhoud procedure van het reinigen van de optica (maandelijks aanbevolen) 75% sneller
is bij gebruik van de afsluiter dan bij het terugtrekken van de sonde.

Vernieuwde Cooling Extensions


Met de TLG-837 vergroot het koelen de afstand tussen de optische collimator en de stroom cel hierdoor wordt de optiek tegen schade beschermd door geleidende warmteoverdracht.

Geen enkele andere gas analyzer fabrikant neemt de behoeften van de gebruiker net zo serieus als wij. We verschepen de beste, de veiligste, meest geavanceerde uitlaatgas analyzer in de wereld.

Ankersmid Process          info@mc-products.com,  (31)-0548-59 59 69