Ankersmid Paramagnetische Analyzer

De Ankersmid APA-serie is een nauwkeurig zuurstof graadmeter voor continue monitoring. Het instrument wordt gestuurd door een microprocessor met het vermogen tot zelfdiagnose. Met de programmeerbare kalibratie functie is de APA Analyzer geschikt om een volledig automatische kalibratie uit te voeren. De meeteenheid is temperatuur gestuurd tot + 55 °C. De werking en parameterinstellingen worden uitgevoerd door middel van een LCD en een RS232 interface (USB of D-sub9). De analyser is verkrijgbaar in 3 versies: - 19 "rack, Portable of op de muur gemonteerd.

Omschrijving
De APA analyzers zijn geschikt en betrouwbare instrumenten voor het bewaken van zuurstofconcentraties in verschillende gas analytische controle toepassingen, zoals rookgassen, inert gas, fermentatie Processen en proces of laboratorium controlemetingen. Alle analyzers zijn temperatuur gecontroleerde instrumenten die ontworpen zijn voor continu metingen van zuurstofconcentraties in deeltje-vrij en droog sample gas. De analyzers zijn betrouwbaar en eenvoudig te bedienen. De meetwaarde en de samplestroom via de meetcel worden weergegeven op het digitale display. 2 alarm relais en 1 storingsrelais zijn beschikbaar

Sample gasconnecties en aansluitingen voor voedingsnet en uitgangssignalen bevinden zich aan de achterzijde van de analyzer. Het sample gas komt de analyzer binnen en passeert een beschermend  filter dat is geïnstalleerd in het voorpaneel. Een atmosferische druksensor wordt uitgevoerd zodat de daadwerkelijke luchtdruk via RS232 kunnen worden verzonden en gebruikt voor het berekenen van analysedoeleinden.
Ankersmid Process          info@mc-products.com,  (31)-0548-59 59 69