AULA 254

Het werkingsprincipe van het systeem is gebaseerd op de continue stroom methode. De kwik wordt eerst in een eleme8ntaire toestand gebracht door toevoeging van een reductiemiddel aan de sample stroom. In een crossflow reactor wordt het kwik gestript doormiddel van een gasstroom waarna het in een optische cel wordt geplaatst die volledig is gemaakt is van kwartsglas. 

In tegenstelling tot AAS is de Aula speciaal ontworpen voor de bepaling van kwik. De Aula-WIN is verrassend makkelijk te gebruiken en biedt alle functies van de moderne analytische software. Het resultaat van de meting wordt automatisch berekend uit de gekozen kalibratiefunctie en weergegeven in mg / l of mg / kg.

De QCS functie zorgt voor een hoge mate van betrouwbaarheid van de analyseresultaten. De resultaten van de analyses samen met de gegevens die nodig zijn voor de kwaliteitsborging worden opgeslagen in een bestand. Ze zijn op elk moment beschikbaar voor weergave en afdrukken. De typische duur van een volledige meetcyclus is 80 ... 280 seconden. De snelle screening modus maakt het in korte tijd uitvoeren van analyses mogelijk.


Ankersmid Process          info@mc-products.com,  (31)-0548-59 59 69